Публікації

Показано дописи з січень, 2020

📢 Профілактичний захід "СТОП БУЛІНГ!"

Зображення
29 січня 2020 року для учнів 5 класів, інспектором поліції відділу зв'язків з громадськістю, було проведено профілактичний захід за темою "Стоп булінг", "Простір без насильства". Метою заходу було ознайомити учнів з протистоянням  різним видам насильства,  інфорумувати про юридичний захист та психологічну допомогу потерпілим.

Урок-конференція в 9-А класі

Зображення
Урок-конференція з фізики та біології в 9-А класі "Іонізаційна дія та захист від радіаційного випромінювання. Біологічна дія радіоактивного випромінювання".

🇺🇦🤝ХОРОША ЛЮДИНА-2020 спільно з EdCamp Ukraine

Зображення
До участі у відзначенні Всесвітенього Дня Гідності вже вчетверте в Україні долучилися без малого 108 541 осіб із 733 закладів освіти нашої країни!    Віримо, що всі ми, разом із партнерами події, ставатимемо все кращими, гідними людьми. І дякуємо за магістральну підтримку цього року проєкту USAID_ВзаємоДія!

Профорієнтаційні заходи у 9-Б класі

Зображення
Упродовж тижня для учнів 9-Б класу було проведено профорієнтаційні заходи. За допомогою пізнавальної інформації учні визначили основні фактори вдалого вибору професії й ознайомилися з навчальними закладами та можливостями навчання у них.

Перегляд документального фільму у 5-А класі

Зображення
Учні 5-А класу відзначили державне свято 22 січня переглядом тематичного документального фільму, ознайомленням із цікавими фактами про День Соборності України та імпровізованим ланцюгом пошани.

✨ День Соборності України ✨

Зображення
Сьогодні, 22 січня, у день проголошення в 1919 році Акта Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, відзначається День Соборності України. Це свято офіційно встановлене у 1999 році, враховуючи велике політичне та історичне значення об’єднання УНР і ЗУНР для утворення єдиної (соборної) української держави. З метою консолідації суспільства навколо ідеї єдності держави, виховання у громадян патріотизму та гордості за героїчне минуле та сьогодення 22 січня у школі було проведено низку заходів, а саме: Інформдайджейст "День Соборності України" для учнів 2-11 кл. Захист проектів до Дня Соборності України для 9-11 класів. Єдині виховні години "22 січня - День Соборності України"

Виховна година у 5-Б класі

Зображення
15. січня у 5-Б класі пройшла виховна година за темою "Здоров'я та здоровий спосіб життя". Метою заходу було узагальнити знання учнів про здоров'я, формувати бажання  вести здоровий спосіб життя, поглибити знання учнів про шкідливі звички, та їх вплив на здоров'я, виховувати почуття відповідальності за збереження свого здоров'я.

💊 "Шлях здорового способу життя" 🩺

Зображення
13 січня 2020 р. для учнів школи було проведено санітарно-просвітницькі заходи щодо профілактики вживання алкоголю, наркотиків, тютюну під назвою "Шлях здорового способу життя".