Публікації

Показано дописи з грудень, 2019

🎄🎄 Новорічні ранки у школі 🎁🎁

Зображення
23-24 грудня у школі пройшли святкові новорічні ранки. Учні старшої школи створили справжнє диво, атмосферу тепла, радості для молодших школярів. Кожен артист, виступаючи, дарував дітям частинку своєї душі, тепло свого серця.

🎄 День Святого Миколая 🎄

Зображення
19 грудня – День Святого Миколая. Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик. До кожного класу сьогодні завітав Святий Миколай.

🎄 Новорічні подарунки 🎁

Зображення
Ось і почався період новорічних свят.  Перше свято – День Святого Миколая – одне з найсвітліших і чудесних свят в році. Діти і дорослі – всі ми в цей день чекаємо чогось чарівного і дивного і віримо в чудо. До Дня святого Миколая діти пільгових категорій одержали новорічні подарунки.

Тренінгове заняття "Стоп, булінг!"

Зображення
17.12.2019 р. учні 6-А класу відвідали центральну міську бібліотеку, де для них, студентами Донецької юридичної академії, було проведено тренінгове заняття "Стоп, булінг!".

Майстер-клас

Зображення
17.12.2019 р. лідер учнівського самоврядування Поліщук Поліна провела майстер-клас з ораторської майстерності в рамках реалізації І етапу проекту "Територія лідерства: змінюємо світ разом".

⭐🤩 Шкільний зорепад - 2019 ⭐🤩

Зображення
12.12.2019 р. у школі пройшов конкурс талантів "Шкільний зорепад 2019". Свої номери представили учні 5-11 класів.

🎄 🥮 Майстер-клас 🎉🎉

Зображення
В учнів 5-А класу уже є новорічний настрій! Адже 12 грудня вони відвідали майстер-клас із виготовлення пряничних зимових будиночків !