Публікації

Показано дописи з листопад, 2019

Виховна година

Зображення
29 листопада в 6-В класі пройшла виховна година до Дня пам'яті жертв Голодоморів.

Конкурс "Мій вибір - я лидер!"

Зображення
Учні школи 28 листопада 2019 р. прийняли участь у районному конкурсі для лідерів учнівського самоврядування "Мій вибір - я лидер!" і посіли ІІІ місце в районі.

Екскурсія на Перший міський канал

Зображення
26 листопада учні 6-В класу відвідали телестудію Першого міського телеканалу.  

Старт лідерського проекту

Зображення
25 листопада в КЗШ № 65 стартував лідерський проект "Територія лідерства: змінюємо світ разом".

День Гідності та Свободи

Зображення
День Гі́дности та Свобо́ди  — свято в Україні , що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Є наступником свята Дня Свободи , що відзначалося 22 листопада на честь Помаранчевої революції у 2005—2011 роках. 21 листопада у школі пройшли єдині уроки на тему "Хороша людина" до Дня Гідності та Свободи. Метою заходів було ознайомлення учнів з історією виникнення свята, пояснення понять "гідність" і "свобода", формування патріотизму. Впродовж тижня проходили інформ-дайджести для різних вікових категорій "Що для мене означає "ГІДНІСТЬ"?".

👧👦 Виховна година до Всесвітнього дня дітей

Зображення
20 листопада в 5-Б класі було проведено виховну годину до Всесвітнього дня дітей. Метою заходу було продовжити формувати уявлення про права дитини.Учні ознайомилися з поняттям "Право", "Конституція", "Дикларація","Конвенція".

👮‍♂️👮‍♀️🛡️ «ШКОЛА БЕЗПЕКИ ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ» VOL. 3

Зображення
19 листопада учні 7-А КЗШ  № 65 взяли участь тематичній зустрічі «СТОПБУЛІНГ!» в рамках проєкту «ШКОЛА БЕЗПЕКИ ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ»  на базі КЗК «Міська бібліотека для дорослих» (Пр. Поштовий, 40) спільно із представниками поліції , громади та курсантів Донецького юридичного інституту.

🛠️👨‍🏭👩‍🔧👷‍♂️«Робітнича естафета» на базі КТКНМетАУ

Зображення
18.11.2019 р. з метою зацікавлення учнівської молоді у виборі технічних спеціальностей та на виконання програми «Школа-ВНЗ-підприємство» 9-Б клас КЗШ № 65 взяв участь у профорієнтаційній «Робітничій естафеті» на базі Криворізького технічного коледжу НМетАУ.

👮‍♂️👮‍♀️🛡️«ШКОЛА БЕЗПЕКИ ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ»

Зображення
13 листопада учні 9-А КЗШ  № 65 взяли участь тематичній зустрічі «Насилля» в рамках проєкту «ШКОЛА БЕЗПЕКИ ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ»   на базі КЗК «Міська бібліотека для дорослих» (Пр. Поштовий, 40) спільно із представниками поліції , громади та курсантів Донецького юридичного інституту.

🔆 Дні енергії в КЗШ № 65 🔆

Зображення
З метою підвищення проінформованості учнів та їх батьків стосовно сучасних способів ощадного та ефективного використання енергії та ширшого залучення відновлювальних джерел енергії 11-15 листопада 2019 р. на базі КЗШ65 проведено низку заходів. Учні 9А класу 11.11.19 на уроці фізики мали можливість захистити власні проектні роботи, присвячені новітнім енергетичним технологіям, які є економічно вигідні та корисні для природного довкілля. Серед учнів 7-8 класів напередодні було проведено конкурс на кращу творчу роботу "Збережемо енергію- збережемо майбутнє", результатом якого стала виставка кращих робіт. Учні 2А та 3А класів мали змогу прийняти участь у вікторині "Чиста енергія. Чисте життя" під час якої з цікавістю відповідали на питання щодо   необхідності збереження світла, води, електроенергії. Крім того, учні молодших класів переглянули мультфільм "Фіксіки-поради. Як берегти енергію". Такі заходи допомагають учням усвідомити проблеми ощадливого спож