Публікації

Показано дописи з жовтень, 2019

Психологічний тренінг "СТОП! БУЛІНГ!"

Зображення
Для учнів 5-Б класу було проведено психологічний тренінг "Стоп! Булінг!". Учнів ознайомилися з поняттям, формами та структурою булінгу; розвивали вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; сформували навики відповідальної та безпечної поведінки.

Екскурсія до міського геолого-мінералогічного музею

Зображення
В рамках плану виховної роботи на осінніх канікуалх учні 3-А класу (кл. кер. Бойко Н.А.) відвідали міський науково-дослідний геолого-мінералогічний музей.  

𝗩𝗢𝗧𝗜𝗡𝗚☑ Відкрите голосування. Зроби свій вибір ☑️

Зображення
𝗩𝗢𝗧𝗜𝗡𝗚☑ Просимо підтримати роботи наших учнів на конкурсі рекламних проектів ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського. Секція "Соціальна реклама". Посилання на голосування в мережі Facebook: 1. https://m.facebook.com/questions.php?question_id=1510645619139686 (зі смартфону) 2.  https://www.facebook.com/events/1477317915805790/permalink/1510645652473016/ (з ПК)  Номери для голосування 🤓 : 02_12, 02_10, 02_09, 02_11, 02_08

Практичний коучинг для класних керівників «Тімбілдінг як складова успішної реалізації концепції «Нова українська школа»

Зображення
28.10.2019 р. для класних керівників КЗШ 65 був проведений практичний коучинг «Тімбілдінг як складова успішної реалізації концепції «Нова українська школа», метою якого було покращення рівня поінформованості педагогів щодо сучасних технологій командної роботи та відпрацювання практичних навичок роботи у команді.

«Людина. Родина. Світ»

Зображення
З вересня 2019 р. КЗШ № 65 розпочала процес апробації у перших класах експериментальної програми «Людина. Родина. Світ» благодійного фонду Октая Алієва з метою її  подальшого упровадження в загальну національну систему освіти. Робота фонду спрямована на розробку й впровадження загальноосвітніх програм в область загальнолюдської освіти, розрахованих на набуття учнями знань, необхідних їм для правильної орієнтації в навколишньому світі, й уявлень про самих себе.

Осінній благодійний ярмарок

Зображення
11 жовтня 2019 р. пройшов осінній благодійний ярмарок присвячений Дню захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці на тему: "Україна - країна світу".

День психічного здоров'я

Зображення
10.10.2019 р. у КЗШ 65, як і в усьому світі, пройшов тематичний День психічного здоров'я «Ментальне здоров'я присутнє завжди і всюди», було заплановано та проведено ряд заходів: кіберакція #Щосьпішлонетак (залучення до спілкування у чат-ботах месенджерів Telegram, Viber чи Facebook Messenger, які радитимуть, як діяти у складних обставинах), загальношкільний календар дій «Оптимістичний жовтень 2019», скетчноутінг «Гуманне ставлення до тварин - це... Пояснюємо коміксами» та ін.

Зустріч з представниками патрульної поліції

Зображення
Учні 3-4 класів зустрілися з представниками патрульної поліції м. Кривого Рогу.

ВІТАЄМО!

Зображення
Вітаємо переможців районного етапу інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?"