Публікації

Показано дописи з червень, 2019

Профорієнтаційне інформування абітурієнтів

Зображення
З метою забезпеченням профорієнтаційного інформування абітурієнтів та їх батьків про мережу закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, перелік робітничих професій, за якими здійснюється прийом учнівської молоді у 2019 році та отримання освітніх послуг, в червні 2019 року видано спецвипуск Дніпропетровської обласної педагогічної газети «Джерело». Електронну версію спецвипуску газети розміщено на сайті НМЦ ПТО у Дніпропетровській області http://nmc-pto.dp.ua/ в розділі «Профорієнтаційний термінал» (додаток 2). ЗАВАНТАЖИТИ

Табір "ВЕСЕЛКА". СВЯТКОВА ЛІНІЙКА ЗАКРИТТЯ ТАБІРНОЇ ЗМІНИ

Зображення
21.06.2019 р. Ось і пролетіли дні табірної зміни «ВЕСЕЛКА». Останні кілька днів видалися сумними, тому що необхідно розлучатися з друзями, вихователями, літньою казкою. День був дуже насиченим. Головною подією стала заключна лінійка, де діти в останнє представили свої загони на нашій зміні.

Табір "ВЕСЕЛКА". Лазертаг. День 14.

Зображення
21.06.2019 р. Вихованці 1-2 загонів брали участь у грі "Лазертаг".

Табір "ВЕСЕЛКА". Майстер-клас в пісочній майстерні. День 13.

Зображення
20.06.2019 р. Вихованці табору "Веселка" відвідали майстер-клас в пісочній майстерні Центрально-Міського району.

Табір "ВЕСЕЛКА". Музей Арселор-Міттал. День 12.

Зображення
19.06.2019 р. Вихованці табору відвідали "Музей Арселор-Міттал". Де для них було проведено цікаву екскурсію.

Табір "ВЕСЕЛКА". Зустріч з предтавниками патрульної поліції. День 11.

Зображення
18.06.2019 р. Представниками патрульної поліції м . Кривого Рогу було проведено інформаційну зустріч з вихованціями табору "Безпека на дорозі".

Урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту випускникам 9-х класів

Зображення
Сьогодні 14 червня відбулося світле свято – урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту випускникам 9-х класів. Серед випускників переможці олімпіад, конкурсів, відмінники навчання, активісти шкільного життя​. Багато добрих, теплих слів лунало про рідну школу, яка стала для дітей кузнею знань і майстернею виховання, де їх оточувала краса, пошук, фантазія і творчість. Для вас, дорогі випускники, цей шкільний захід справді останній, адже він виряджає вас у самостійну життєву дорогу. Ми твердо віримо, що вам не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної цілі і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю нашої країни. Пам’ятайте, ваші успіхи стануть найвищою винагородою учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту і щедрість своїх сердець. Бажаємо всім віри і впевненості у завтрашньому дні, зичимо добра й благополуччя, міцного здоров’я і миру у вашому домі. Альбом з фото - https://dri

Табір "ВЕСЕЛКА". Музей історії криворізького трамваю. День 10.

Зображення
14.06.2019 р. Криворíзький трамвáй — система електричного трамвая Кривого Рогу, відкрита 2 січня 1935 року. Вихованці табору відвідали "Музей історії криворізького трамваю". Де для них було проведено цікаву екскурсію.

Табір "ВЕСЕЛКА". Музей корисних копалин та відпочинок у парку. День 9.

Зображення
13.06.2019 р. Криворіжжя - один з найбагатших на корисні копалини районів України. Більшість відомих родовищ пов'язана з стародавніми породами Українського щита. Найважливішими серед них є рудні родовища. Разом з вихователями діти відвідали музей корисних компалин.