Публікації

Показано дописи з травень, 2019

Закриття шкільної Спартакіади 2018-2019

Зображення
27.05.2019 р. відбулася урочиста лінійка, присвячена закриттю шкільної Спартакіади 2018-2019 навчального року. Ось нарешті учні школи отримали заслужені нагороди. 

«Гордість школи 2019»

Зображення
24 травня 2019 року у Криворізькій загальноосвітній школі № 65 відбулося  традиційне  свято «Гордість  школи 2019», на якому привітали та нагородили учнів школи, які стали кращими з кращих, посіли призові місця у різноманітних творчих конкурсах, показали свої знання на предметних олімпіадах.

Краєзнавчий форум - 2019

Зображення
15 травня 2019 року на базі КГ 127 за підтримки Миколи Івановича Іщенка, доктора економічних наук, доцента, професора Криворізького національного університету, віце-президент Академії гірничих наук України, нашого вірного і надійного друга, Жеребило Сергія Васильовича,голови Інгулецької районної у місті ради відбувся XXV "Краєзнавчий форум -2019", у якому взяла участь учениця 9-А класу Бурдейна Марина з роботою на тему «Концепт «волосся» в українській традиції». На конкурс подали заявки 59 старшокласників із  закладів загальної середньої освіти міста Кривого Рогу. Здобувачі освіти готували науково-дослідницькі роботи з краєзнавчої тематики за наступними напрямами: історія, географія, біологія та екологія, краєзнавство, мистецтвознавство, фольклористика, етнографія, література. Тематика робіт свідчить про інтерес учнівської молоді до знань про рідний край, його історії та сучасності. Більшість творчих робіт, які були представлені на Форумі, відрізнялись високим науковим та х

День вишиванки

Зображення
Кожного третього четверга травня в Україні святкують день вишиванки. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка. Традиція прикрашати одяг вишивкою в українців з'явилася декілька століть тому. І вона одразу стала нашою гордістю. Тепер носити вишиванку стало не тільки патріотично, а й модно та ексклюзивно. А ще український національний одяг полюбився у цілому світу. Вишитий одяг поєднують з джинсами, кросівками і навіть з діловим костюмом. До речі, так носити вишиванку ще у ХІХ столітті почав сам Іван Франко. Він першим вбрався у вишиту сорочку з піджаком. У наш час дослідники вишивки нараховують понад 200 старовинних швів та більше 20 технік гаптування. Серед них найпоширеніші нині гладь та хрестик. Зокрема, хрестиком в Україні ніхто не вишивав аж до 19 століття. Була техніка хрестикування, але більше як допоміжна.

Урочисте нагородження переможців

Зображення
15 травня у м. Дніпро відбулося урочисте нагородження переможців обласних конкурсів з інформаційних технологій.

Марафон "Ти маєш знати..."

Зображення
В рамках марафону "Ти маєш знати..." в закладі було проведно акцію "Стрічка толерантності", під час якої учні запалили свічки на знак пам'яті про людей які померли від СНІДу.

Екскурсія Кам’янець-Подільський

Зображення
10-11 травня 2019 р. учні 8-А класу відвідали Кам’янець-Подільський одне з найдавніших міст України! В ньому нараховується більше ста видатних пам’яток історії, які відображають культури семи народностей, що проживають в цьому місті.

Екскурсія до м. Львів

Зображення
Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете. Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя. В рамках виховного плану та плану екскурсій  учні 7-А відвідали м. Львів.