Публікації

Показано дописи з квітень, 2019

День цивільного захисту

Зображення
Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 25 квітня у КЗШ № 65  відбувся  День цивільного захисту. Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя. Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; виставки плакатів, стіннівок, малюнків. Завершальним етапом була евакуація школи, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.

Спортивна гра «Довгинцеве моє»

Зображення
Вітаємо команду КЗШ № 65, за зайняте ІІІ місце в районній військово-патріотичній спортивній грі «Довгинцеве моє».

День майбутнього студента

Зображення
Учні КЗШ № 65 відвідали захід "День майбутнього студента" на базі КДПУ.  У Криворізькому педагогічному склалася гарна традиція щовесни проводити День майбутнього студента. 20 квітня 2019 року наш університет запрошував учнів 8-11 класів, їх батьків у захоплюючу подорож маршрутами сучасних професій та актуальних наукових дисциплін.

Workshop у Донецькому національному університеті економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Зображення
22 квітня 2019 року на базі Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського відбувся міський Workshop, участь у якому взяли учні 11-А класу КЗШ №  65.  У цей час з педагогічною громадою проводився тренінг «Інноваційні практики в сучасній освіті».

Виступ шкільної агітбригади

Зображення
Шкільна агітбригада юних пожежників для учнів початкової школи показала виставу по правилам пожежної безпеки.

День довкілля

Зображення
Учні та вчителі школи, з метою поліпшення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища, приєдналися до акції "За чисте довкілля" и прибрали територію біля пам'ятнику у парку "Ювілейний".

Благодійна програма "Діти Кривбасу - Дітям Донбасу"

Зображення
Учні КЗШ № 65 взяли активну участь у благодійній програмі "Діти Кривбасу - Дітям Донбасу" і зібрали гуманітарну допомогу до світлого дня Великодня для дітей Східної України.

Фотоконкурс "Лідерський олімп"

Зображення
Учнівська громада взяла участь у фотоконкурсі "Лідерський олімп" в рамках реалізації міського проекту "Лідери вперед!" .

Тема: Співпраця поліції, громади та курсантів заради безпеки неповнолітніх

Зображення
16.04.2019 р. року учні 7-Б класу КЗШ № 65 взяли участь у міському проекті «Співпраця поліції, громади та курсантів заради безпеки неповнолітніх» на базі КЗК «Міська бібліотека для дорослих» (пр. Поштовий, 40). Організаторами тематичних просвітницько-профілактичних  зустрічей за напрямками «СТОПБУЛІНГ» та «Як не стати жертвою шахраїв» виступили курсанти і спеціалісти Донецького юридичного інституту та Криворізького факультету внутрішніх справ.

Профілактичні бесіди «Безпечна дорога до школи» та «Булінг в дитячому середовищі»

Зображення
10.04.2019 р. представниками патрульної поліції для учнів 1-5 класів проведено профілактичні бесіди з теми: «Безпечна дорога до школи» та «Булінг в дитячому середовищі».

Зустріч за представниками поліції

Зображення
Учні 8-Б класу побували на зустрічі за представниками поліції в рамках проекту "Співпраця поліції, громади, курсантів заради безпеки неповнолітніх" на базі КЗК "Міська бібліотека для дорослих".

Районні змагання з пішохідного туризму

Зображення
05 квітня 2019 р. учні 9-А класу прийняли участь у районних змаганнях з пішохідного туризму на базі КДПУ.

Змагання агітбригад юних пожежників

Зображення
04 квітня 2019 р. команда учнів КЗШ № 65 прийняла участь в районних змаганнях агітбригад юних пожежників.  

УВАГА!

Зображення
З 05 квітня по 31 травня 2019 р.  приймаються документи до 1 класу 2019-2020 н.р. Прогнозована кількість 1 класів: 1-А клас «Росток-НУШ» - 30 учнів (вчитель Бережна Тетяна Георгіївна) 1-Б клас «НУШ» - 30 учнів (вчитель Сушко Галина Григорівна) 1-В клас «НУШ» - 30 учнів (вчитель Іванова Тетяна Павлівна) 

КЗШ № 65 у блакитному

Зображення
2-ге квітня - Всесвітній день поширення інформації про аутизм, затверджений Генеральною Асамблеєю ООН. Держави ООН,. міжнародні організації, а також громадянське суспільство всього світу проводять у цей день заходи, які спрямовані на підвищення обізнаності громадськості про пролеми дітей та дорослих з аутизмом. Символами підтримки людей з аутизмом є блакитний колір, блакитна стрічка, блакитний елемент пазлу. КЗШ № 65 поширює інформацію про аутизм! #2квітня #аутизм