Публікації

Показано дописи з березень, 2019

Конкурсно-розважальна програма "Весняний настрій"

Зображення
25 березня 2019 р. в рамках плану віховної роботи на весняні канікули для учнів 2-А класу проведена конкурсно-розважальна програма "Весняний настрій".

Прогулянка по місту та відвідування музею

Зображення
27.03.2019 р. під час весняних канікул учні 5-А класу відвідали КЗК "Міський виставковий зал" та здійснили прогулянку центром міста.

#LOTSOFSOCKS

Зображення
Наближається Всесвітній день людей з синдромом Дауна! У КЗШ № 65, як і в багатьох країнах світу на підтримку таких людей, проходить акція "LOTS OF SOCKS". Учні школи також стали частиною Всесвітнього руху, одягнувши різнокольорові шкарпетки та виклавши фото на своїх сторінках в соцмережах з хештегом #LOTSOFSOCKS. Приєднаймося до Всесвітнього флешмобу!

Профорієнтаційна агітація

Зображення
З початком березня у КЗШ № 65 серед випускних класів розпочалася традиційна профорієнтаційна агітація спеціалістів вищих та професійних навчальних закладів міста: Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців, Центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів № 1, Криворізького центру професійної освіти металургії та машинобудування та інших.

Святкова ярмарка

Зображення
5 березня 2019 р. пройшла святкова ярмарка для учнів 5-11 класів на честь свята Масниці.

Міський конкурс есе серед учнів 9-11 класів - "Кривий Ріг - місто майбутного"

Зображення
Учні КЗШ № 65 - Поліщук Поліна, Сидигалієва Ганна, Одінцов Олександр та Золотарьова Карина прийняли участь у міському конкурсі есе серед учнів 9-11 класів - "Кривий Ріг - місто майбутнього".