Публікації

Показано дописи з лютий, 2019

Профорієнтаційна зустріч-агітація

Зображення
27.02.2019 р. у випускних класах КЗШ № 65 пройшла традиційна профорієнтаційна зустріч-агітація зі спеціалістом Міжрегіонального центра професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців, що є центром ступеневої професійної освіти та надає освітні послуги з первинної професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації за 78 робітничими професіями, молодших спеціалістів за галузями знань, забезпечує їх конкурентоздатність та професійну мобільність.

Кубок О.Веклича

Зображення
21.02.2018 р. відбулось відкриття фінальної частини волейбольного турніру на кубок воїна-інтернаціоналста Веклича Олександра. В фінал прошли команди КЗШ № 90, КНТМЛ № 81 та КЗШ № 65.

Літературно-театралізована програма «Небесна сотня білих журавлів»

Зображення
У рамках співпраці Криворізького державного комерційно-економічного технікуму щодо патріотичного виховання молоді учні 9-Б класу КЗШ  № 65 20.02.2019 р. взяли участь у відкритому виховному заході літературно-театралізованої програми «Небесна сотня білих журавлів», приуроченого 5-ій річниці трагічних подій на Майдані та Дню Героїв Небесної Сотні.

Участь у районному еко-фестивалі

Зображення
Команда учнів 65-ї школи "АКВА" прийняла участь у районному еко-фестивалі "Моя мала Батьківщина". За результатами конкурсу посіли 2 місце у районі.

Вітаємо переможців обласного конкурсу з інформаційних технологій

Зображення
Вітаємо переможців обласного конкурсу для молодших школярів з  інформаційних технологій "Капітошка". Шандра Домініка – І місце Юрченко Поліна  - ІІ місце Ігнатов Ярослав  - ІІ місце Ніколенко Софія – ІІІ місце Воробйов Данило – ІІІ місце

Шкільний зорепад 2019 (номінація "Вокал")

Зображення
14.02.2019 р. у школі пройшов конкурс талантів "Шкільний зорепад 2019" у номінації "Вокал". Свої номери представили учні 5-11 класів.