Публікації

Показано дописи з січень, 2019

День Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського

Зображення
31.01.2019 р. у КЗШ № 65 відбувся День Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Для учнів 9-А класу викладачами університету були проведені уроки з таких дисциплін вищої школи: Маркетинг, Технології харчової промисловості, Готельно-ресторанна справа, Економічна теорія.

29 січня – День пам’яті полеглих у бою під Крутами

Зображення
Бій українських вояків проти більшовицької армії на станції Крути затримав ворога на чотири дні. Таким чином добровольці утримали столицю на час, необхідний для укладання Брест-Литовського миру, який de-facto означав міжнародне визнання української незалежності. До Дня пам'яті Героїв Крут у закладі було проведено: Година пам’яті «Пам'ять Героїв Крут» (29.01.2019 р.) Усний журнал «Біль мого народу Крути» (29.01.2019 р.) Дискусійне обговорення «Чому загинули Герої Крут?» (29.01.2019 р.) Тематична поличка «Згадаємо хлопців, що полягли під Крутами» (протягом тижня) Виховна бесіда «Тернистий шлях до України» (29.01.2019 р.)

Конкурс творчих презентацій "Якби мером міста був я"

Зображення
23 січня 2019 р. учениці 9-А класу Поліщук Поліна і Сидигалієва Анна вибороли почесні І і ІІ місце відповідно у районному турі міського конкурсу творчих презентацій лідерів учнівського самоврядування «Якби мером міста був я» (формат Печа-куча) в рамках реалізації міського проекту лідерів МАДО «Лідерська хвиля. Будь першим серед кращих». Вітаємо дівчат з перемогою. Так тримати!

Флешмоб-акція «SCROLL FREE СІЧЕНЬ»

Зображення
У рамках мiського марафону просвітницьких заходів «Лайкоманія у соціальних мережах» у КЗШ 65 протягом тижня проходить флешмоб-акція «SCROLL FREE СІЧЕНЬ» з метою заклику дітей до обмеження у використанні соціальних мереж.

День Соборності України

Зображення
В КЗШ № 65 До Дня Соборності України 22 січня 2019 р. було проведено: єдиний урок «Соборна мати Україна – одна на всіх як оберіг» (1-11 кл.); фестиваль української пісні «Гей, соколе!» (3-7 кл.); було оформлено інформаційний стенд «Україна Соборна» (1-11 кл.). Також учні 8-А класу 21 січня прийняли участь у районному заході присвяченому Дню соборності України на базі КНТМЛ № 81.

Перший районний фестиваль "Коляда - 2019"

Зображення
Учні школи прийняли участь в першому районному фестивалі "Коляда - 2019".

Шкільний зорепад 2019 (номінація "Хореографія")

Зображення
17.01.2019 р. у школі пройшов конкурс талантів "Шкільний зорепад 2019" у номінації "Хореографія". Свої номери представили учні 5-11 класів.

Тиждень проти споживання алкоголю, тютюну та наркотиків

Зображення
В рамках Тижня проти споживання алкоголю, тютюну та наркотиків було проведено такі заходи: профілактичний диктант "Активне та пасивне паління"; урок-презентація "За хмарою тютюнового диму"; виготовлення плакату антиреклами "Молодь проти".

Розважальна програма «Різдвяні зустрічі»

Зображення
04 січня 2019 р. учні 9-А та 9-Б класів провели розважальну програму «Різдвяні зустрічі».