Публікації

Показано дописи з грудень, 2018

Гра-вікторина «Зимонька-зима в загадках вся вона»

Зображення
22.12.2018 р. в шкільній бібліотеці пройшла гра-вікторина «Зимонька-зима в загадках вся вона» для учнів 5-х класів.

Новорічні ранки для учнів 1-4 класів

Зображення
27 грудня 2018 р. відбулись Новорічні ранки для учнів 1-4 класів. Дід Мороз, Снігуронька, Ялинка, Зайчик, Хитрий лис, Зима - такі новорічні казкові персонажі грали з дітлахами в ігри,  проводили веселі змагання. Радісні обличчя малечі, чудові карнавальні костюми, посмішки батьків, присутніх на святі, та їх участь у веселих конкурсах – отримані враження запам’ятаються надовго!

Міська новорічна розважальна програма для кращих екологів-натуралістів

Зображення
Учні школи прийняли участь у міській новорічній розважальній програмі для кращих екологів-натуралістів на базі ЦДЮТ "Гармонія". В ході свята учні отримали солодкі подарунки від мера міста.

Районне новорічне свято для дітей СЖО

Зображення
Учні школи, сім'ї яких опинились в складних життєвих обставинах, прийняли участь у районному новорічному святі на базі ЦДЮТ "Гармонія".

Районне свято для дітей-сиріт до Дня святого Миколая

Зображення
19.12.2018 р. учні КЗШ № 65 взяли участь у районному святі для дітей-сиріт та дітей ПБП, дітей учасників бойових дій до Дня святого Миколая "Їде зимовий Миколай" на базі КПНЗ "ЦДЮТ "Дружба" КМР. Після святкової вистави учні отримали солодкі подарунки.

Благодійна волонтерська акція

Зображення
Благодійна волонтерська акція спільно із HeidelbergCement Україна у День святого Миколая для дітей КЗШ №65

Тиждень права

Зображення
З 10 по 14 грудня 2018 року в школі проходив Тиждень права , в рамках якого було проведено низку заходів, а саме: Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини Перегляд науково-популярного фільму «Конвенція про права дитини» Урок- пресконференція «Школа – територія прав юдини» Юридична гра «Закони і правові органи» Відеоряд «Права людини у мультфільмах і казках» Соціологічне опитування «Діти та молодь про свої права»

Правовий квест "Я маю право"

Зображення
10.12.2018 р. учні КЗШ № 65 прийняли участь в районному правовому квесті "Я маю право"

Флешмоб-акція "Небезпеку видно не одразу"

Зображення
03.12.2018 р. до Міжнародного дня боротьби з рабством у КЗШ №65 була проведена флешмоб-акція "Небезпеку видно не одразу"

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Зображення
30.11.2018 р. до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у КЗШ #65 були проведені такі заходи: з учнями 9-А класу проведено воркшоп "Червону стрічку носять небайдужі", з учнями 1-4 класів - конкурс малюнків "Що означає червона стрічка?"