Публікації

Показано дописи з листопад, 2018

Міський майстер-клас

Зображення
29.11.2018 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №65 було проведено міський майстер-клас за темою: «Моніторинг громадянських компетентностей учнів у контексті Нової української школи». За участі методиста КЗ «Інноваційно-методичний центр» Криворізької міської ради Гребенщикової Л.П., керівників опорних шкіл міста з питань освітнього моніторингу заступники директорів з виховної роботи шкіл Довгинцівського району ознайомилися з науковим обґрунтуванням моделі державно-громадського управління закладом, комплексом алгоритмів діяльності , що спираються на системний моніторинг якості громадянської освіти.

# RedMyLips

Зображення
23.11.2018 року у КЗШ №65 у рамках міської просвітницько-профілактичної акції "16 днів проти гендерного насильства" була проведена флешмоб-акція # RedMyLips до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.

Міжнародний День Енергії

Зображення
15-16.11.2018 р. З метою виховання цивілізованого споживача, екологічної культури, почуття відповідальності за бережливе використання природних багатств країни та світу, було проведено цілу низку виховних заходів до Міжнародного Дня енергозбереження: У вестибюлі закладу оформлена експозиція «Споживай енергію розумно». Відбувся конкурс малюнків та плакатів на тему: «Я обираю енергозбереження». У бібліотеці школи всі бажаючі мали можливість ознайомитися з корисною та цікавою літературою з проблеми енергозбереження. Учні 8-А представляли власні презентації та проекти на тему: «Збереження електроенергії. Починай із себе». В 1-11 класах відбулись бесіди на тему: «Важливість раціонального використання енергоресурсів». Учні початкових класів переглянули декілька цікавих та повчальних мультфільмів і відеороликів про енергозбереження.

Безпека на дорозі – безпека життя!

Зображення
15.11.2018 р. у 8-А та 8-Б класах у рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху спільно зі спеціалістами Автотранспортного коледжу ДВНЗ КНУ був проведений просвітницько-профілактичний захід «Безпека на дорозі – безпека життя!», приурочений десятиліттю дій з безпеки дорожнього руху (2011-2020 рр.)

Міс Осінь - 2018

Зображення
09.11.2018 р. у закладі відбулося свято краси, грації і талантів "МІС ОСІНЬ 2018". Учасниці зуміли вразити глядячів і прискіпливе журі вишуканими нарядами, талантами і знанням тонкощів жіночого макіяжу. Вітаємо Поліщук Поліну зі здобуттям почесного І місця.

Тиждень психології

Зображення
З 5 по 9 листопада 2018 р. у КЗШ № 65 проходив тематичний Тиждень психології «Профорієнтація. Освіта. Майбутнє», упродовж якого були проведені такі заходи: Загальношкільний арт-квест «100 способів сказати «Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!»; Відеомарафон мотиваційно-розвивальних психологічних короткометражних мультфільмів; Майстер-клас з елементами коучингу «Парад професій. Веселка спеціальностей Криворізького державного комерційно-економічного технікуму (КДКЕТ)»; Відкритий профорієнтаційний урок у рамках Молодіжного форуму «Успішний вступ» спільно зі спеціалістами ДВНЗ «Криворізький національний університет»; Календар дій «Оптимістичний листопад».

День української писемності та мови

Зображення
9 листопада наша країна святкує День української писемності та мови. Це свято було започатковано Указом президента України № 1241/97 від 6 листопада 1997-го. У школі пройшла низка заходів присвячених цьому дню, а саме: мовознавча хвилина «Як намистинки, диво калинове – кохана мово!» (1-4 класи); прес-експрес «З історії виникнення письма» (5-7 класи); перегляд документальних стрічок «Нестор літописець – основоположник давньоруської історіографії»; написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності (10-11 кл.).